123 Romania - Atractii turistice, Cazare Romania

Selecteaza orasul:

Zilele Dejului 2013

Dej, jud. Cluj, Romania

Despre

Andra, Connect-R, Semnal M si Hara sunt doar cativa dintre artistii care vor incinge atmosfera in weekend, la Zilele Municipiului Dej, in Piata Bobalna. Dejenii si gherlenii care vor fi prezenti la eveniment vor avea parte, pe langa concertele de muzica populara, pop, rock, hip-hop, spectacole cu copii si talente locale, iar la final, un foc de artificii. Angela Rusu, ansamblurile

“Valea Somesului” si “Mugurii Mintiului”, Raul Oltean, grupul “Traditii” al Zegrenilor din Ceaba vor urca pe scena sambata, in cadrul Festivalului Culturii Populare Somesene “Samvs”.

Deschiderea oficiala va avea loc vineri, 19 iulie. La ora 10, in incinta Muzeului Municipal Dej, are loc vernisajul expozitiei “Bucurestiul vine la Dej” si o prezentare de carte a autorului Stefan Mihut – “Un mariaj cu viata”.

Seara va fi dedicata tinerilor, iar pe scena din Piata Bobalna pe scena vor urca artisti locali: M.O.S.S.A.D, Andreea Socaci, Gabriela Toma, Color of Sound si Big City. Un program special de mixuri va fi asigurat de DJ Gema.

Sambata, 20 iulie, la ora 12 in Sala Mare a Primariei Dej vor fi aniversate nuntile de aur. De la ora 16, pe scena din centru vor urca talentele dejene, iar seara va incepe petrecerea cu Semnal M, Hara, Andra si Connect-R.

In ultima zi de festival, duminica, manifestarile incep de la ora 10 la Centrul Cultural “Arta”, cu teatru de papusi – “Motanelul pacalit”. Pe scena din centru are loc editia a 36-a a Festivalului Culturii Populare Somesene “SAMVS”. La ora 12 are loc un concert de fanfara, iar de la ora 13 incep spectacolele ansamblurilor folclorice “Somesana” si “Aranyeso” din Dej, “Mugurii Mintiului” din Mintiu Gherlii, “Valea Somesului” din Gherla, “Izvorul Izei” din Sacel (Maramures), “Dor Transilvan” din Cluj Napoca, grupul folcloric “Traditii” al Zegrenilor din Ceaba, Scoala Popular ade Arta “Tudor Jarda” Cluj – filiala Dej, precum si ale solistilor Alexandru Trif, Diana Feherdi, Alexandra Socaciu, Raul Oltean, Eusebiu Gongan, Iulia Mesaros, Larisa Muresan, Anamaria Georgiu. Vor sustine recitaluri Madalina MArza, Ramona HArangus, Ioana Maria Campan, Anca Suciu, Anca Neamtu, Georgeta Balla, Zina Dobos, Gavril Ciciovan, Claudiu Moldovan, Cristina Beldean-Mosutan, Maria Marcu, Adela Zanc, Ioana Breda-Morar, Dorina Grad, Adriana Irimies, Maria golban-Somlea, Felix Galan, Ioan Dordoi, Ana Ilca-Muresan, Maria Morcan, Alina Zanc, Amalia Codorean, Ovidiu Purdea- Somes, Sava Negrean-Brudascu, Florentina si Petre Giurgi, Mariana Deac, Angela Rusu. Spectacolele vor fi acompaniate de orchestra de muzica populara “Somesana” a Casei Municipale de Cultura Dej, dirijor prod. Zenu Zanc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.4/10 (7 votes cast)
Zilele Dejului 2013, 9.4 out of 10 based on 7 ratings

Localizare pe harta

Festivaluri , , , , , , ,

Related Listing

1 Comentariu

  1. Dejan, 2 Ans inainte

    Scopul acestor zilee ale oraselor este acela de a toca bani publici si de a inbogati anumiti solisti de muzuca usoara si populara ,cliantii primarilor . De exemplu la Dej a fost invitata sa cinte circara si mascariciu de Angela Rusu pe suma de 2 500 de lei , iar Amalia Codorean care este o artista desavirsita a primit suma de 500 de lei .RUSINEE .

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
       -   Reply

Adauga comentariu

Trimite unui prieten

Cod verificare
captcha image

Trimite

Cod verificare
captcha image

Contact

Festivaluri

123Romania.ro

Fii la curent cu noutăţile pe 123Romania.ro !